Managementondersteuning

Quite Write ontzorgt

Flexibele managementondersteuning

is het middel wanneer u voor een nieuw project of bij een vacature handen te kort komt. Inzet van een ervaren, deskundig en professioneel teamlid van Quite Write neemt u de zorgen uit handen. Flexibel en snel ingewerkt, wordt de continuïteit van uw bestuur, project of afdeling verzekerd door onze zelfstandige professional. Quite Write, organiseert, regelt, communiceert, notuleert, denkt mee en neemt actie. Quite Write is op korte inzetbaar zowel op locatie als op afstand, bijvoorbeeld voor het verzorgen van een bestuurssecretariaat.

Quite Write is een prettige samenwerkingspartner in projecten en organisaties in alle facetten. Alle teamleden zijn hbo/wo opgeleid en hebben kennis over de bedrijfsprocessen. Quite Write is betrokken, proactief, flexibel en in staat goed te organiseren. Waar nodig zijn wij een verbinder. Wij kennen de organisaties waarvoor wij werken goed. Dat is belangrijk want alleen dan kunnen we u echt verder helpen.

Wij verlenen voornamelijk managementondersteuning in de gezondheidszorg en maatschappelijke sector. Projecten waarbij de mens centraal staat.

Quite Write maakt in de publieke sector deel uit van de flexibele schil rondom energieprojecten van het ministerie van EZK. Deze projecten vervullen een belangrijke rol binnen de samenleving.

Of het nu gaat om projectcoördinatie, fondsenwerving, of verslaglegging: u kunt op Quite Write rekenen als professionele en daadkrachtige partner.

Bel ons voor een oriënterend gesprek over samenwerking.

Onze opdrachtgevers

Flexibele managementondersteuning - Quite Write

Nederlandse Vereniging van Mondhygiënisten

Sinds 2008 ondersteunt Quite Write het bestuur van deze beroepsvereniging. We houden oog op de planning en verzorgen verslaglegging op verschillende niveaus.

RVO BEP - Quite Write

Rijksdienst voor Ondernemend Nederland

Quite Write maakt sinds 2006 deel uit van de flexibele schil rond Bureau Energieprojecten van het ministerie van Economische Zaken en Klimaat. Wij zijn actief op het gebied van burgerparticipatie.

Flexibele managementondersteuning - Quite Write

Gemeenten

Van 2003 tot en met 2015 maakte Quite Write maandelijks woordelijke verslagen van de gemeenteraadsvergaderingen. Vanaf 2016 komen we af en toe nog eens notuleren bij besloten raadsvergaderingen.

Wat zeggen onze opdrachtgevers