Kleine fondsenwervingscampagne, groot succes

Dankzij succesvolle fondsenwerving bij drie vermogensfondsen kunnen 32 bewoners met psychische kwetsbaarheid van twee Beschermd Wonenunits van Mondriaan GGz er volgend jaar op uit.

Zij hebben de wens uitgesproken in het kader van herstel en meedoen in de samenleving eens andere activiteiten buiten de woonunit te ondernemen waarbij de nadruk ligt op vooruitzicht en perspectief, ontspanning en vakantie. In goed overleg en op eigen initiatief hebben zij voorgesteld iets extra’s te doen in de vorm van uitstapjes met elkaar. Dit is vaak niet mogelijk omdat hun eigen financiële mogelijkheden daarvoor beperkt zijn. De begroting van Mondriaan biedt hiervoor ook geen ruimte. Daarom hebben wij een kleine fondsenwervingscampagne opgezet. Met groot succes!

Dankzij mooie giften van vermogensfondsen, kunnen de bewoners in de loop van 2021 een bezoek brengen aan Madurodam, Dolfinarium, Madame Tussauds, een Mergellandtour maken en wandelen bij het Drielandenpunt. Daar worden wij van Quite Write blij van.

Hopelijk gaat de wereldwijde Covid-19 uitbraak in 2021 langzaamaan voorbij en kunnen deze bewoners genieten van mooie uitstapjes. Uiteraard hebben wij namens alle 32 bewoners, de fondsen die hebben bijgedragen warm bedankt voor hun gift.