Fondsenwerving

Quite Write helpt uw doelen realiseren

Fondsenwerving

Is een echt vak in een complex werkveld. Er zijn heel veel verschillende vormen en facetten van fondsenwerving. Voorbeelden zijn vermogensfondsenwerving, subsidieaanvragen, particuliere fondsenwerving, institutionele fondsenwerving, relatiemanagement met donateurs, nalatenschappen, sponsoring en samenwerking met bedrijven. Samen met u kiezen we de voor uw project beste fondsenwervingsmix.

Quite Write is specialist fondsenwerven voor verenigingen en stichtingen en werkt op basis van no cure no pay. Dat betekent dat wij met onze kennis, tijd en netwerk mee-investeren in uw project. Als fondsenwerving niets oplevert betaalt u niets. Zo eenvoudig is het.
Wij zijn goed in grote giftenwerving voor maatschappelijke en gezondheidszorgprojecten. Projecten die meehelpen een maatschappelijk probleem oplossen.

U hebt wel aan fondsenwerving gedacht, maar weet niet waar u moet beginnen en denkt dat inschakelen van een professional al gauw in de papieren loopt. Bel ons voor een kosteloos oriënterend gesprek.

Het proces

Het fondsenwervingsproces bestaat uit verschillende stappen. Quite Write doorloopt deze stappen voor u van doelstelling tot realisatie. Wij zijn professioneel, hebben expertise en daadkracht waarmee wij graag een bijdrage leveren aan het behalen van uw doelstellingen.
Wij kunnen relatief snel beoordelen of uw project kans van slagen heeft. Daarbij kijken wij goed waar uw doelstelling aansluit bij fondsen en subsidieprogramma’s.
In het eerste gesprek praten wij over uw visie, missie en uw project. Daarna schrijven wij in samenwerking met u een strategisch fondsenwervingsplan voor het project. We maken een fondsenanalyse en schrijven de fondsaanvragen. Tenslotte verzorgen wij de afhandeling van bedankbrief tot de verantwoording.

U vertrouwt fondsenwerving toe aan Quite Write omdat wij:

  • fondsenwerving leuk vinden;
  • graag naar bevlogen mensen luisteren;
  • jarenlange ervaring hebben en erkend fondsenwerver zijn;
  • veel vermogensfondsen kennen;
  • al veel mooie projecten hebben helpen realiseren met het werven van grote giften. Soms van meer dan € 300.000,-.

Tenslotte: Wij zijn graag vroeg betrokken bij de ontwikkeling van uw project. Dan kunnen we op tijd starten met de fondsenwerving en weet u ruim voor de start van uw project dat de financiering geregeld is. U loopt geen risico want u betaalt vooraf niets en alleen bij succesvolle fondsenwerving. Wij noemen dat no cure, no pay!

Een kosteloos informatief gesprek is de moeite waard.
Als we kansen zien, sluiten wij een overeenkomst en gaan we samen voor uw project aan het werk.
Vraag via de contactpagina onze gratis brochure ‘Succesvol fondsenwerven met QuiteWrite’ aan.
Vul het formulier hieronder in en ontvang gratis het overzicht met belangrijke aandachtspunten als bijlage in uw mailbox. Wij gebruiken uw mailadres alleen om u het bestand te kunnen toesturen.

Onze opdrachtgevers

Kenniscentrum Kinderpalliatieve zorg

Quite Write is de vaste fondsenwerver van het Kenniscentrum Kinderpalliatieve zorg, die zich inzet voor betere zorg aan kinderen met een levensbedreigende ziekte en hun gezinnen. In Nederland gaat het jaarlijks om 5000 tot 7000 kinderen. Wij werven fondsen met heel ons hart voor het mooie werk van PAL.

Theater Zorg&Welzijn -Quite Write

Stichting Theater Zorg & Welzijn

Deze stichting brengt theatermakers, ervaringsdeskundigen, patiëntenverenigingen, zorgverleners en andere betrokkenen bij elkaar. Zij realiseert voorlichtingsmateriaal, lesbrieven en voorstellingen met als doel stigmatisering te bestrijden. Quite Write werft fondsen om producties mogelijk te maken.

Mondriaan GGZ - Quite Write

Mondriaan GGz

Quite Write werft fondsen voor grote en kleine projecten van deze grote GGz-instelling in Zuid-Limburg. Projecten die ertoe doen!

Wat zeggen onze opdrachtgevers

Quite Write is een initiatiefrijke fondsenwerver die in staat is om uit onverwachte bron fondsen te werven die een wezenlijke bijdrage leveren aan projecten van de kinderpalliatieve zorg.
Meggi Schuling - Quite Write
Meggi Schuiling - Otten
Directeur Kenniscentrum Kinderpalliatieve zorg
Quite Write is een gedreven en succevolle fondsenwerver die er voor zorgt dat Mondriaan GGZ activiteiten voor haar cliënten kan uitvoeren waarvoor via de reguliere kanalen geen financieringsmogelijkheden zijn.
Hans van Reen - Quite Write
Hans van Reen
Social Controller Mondriaan GGZ
Irma Lit heeft succesvol geholpen om fondsen te werven voor mijn project. Ze weet wat nodig is om plannen te realiseren, heeft de plannen geschreven en fondsaanvragen ingediend. We spreken dezelfde taal.
Ellen Spanjers
Stichting De Bagagedrager