Fondsenwerving

Quite Write Fondsenwerving is bedreven in het succesvol werven van fondsen.

Fondsenwerving

Quite Write is bedreven in het succesvol werven van fondsen voor maatschappelijke organisaties en goede doelen. Voor voorbeelden bekijk onze portfolio.

Fondsenwerving en subsidies aanvragen zijn serieuze zaken die wij graag heel serieus aanpakken. Wellicht heeft u er nooit eerder aan gedacht dat er bedrijven, particulieren of stichtingen en fondsen zijn die uw project financieel willen steunen.

Via fondsenwerving kunnen uw droomwensen werkelijkheid worden. 

Quite Write doet het voor u

Wij schrijven een doeltreffend projectplan, doen onderzoek naar vermogensfondsen en stichtingen of instellingen waar uw project het beste voor financiering kan worden voorgelegd en voeren een gedegen en doeltreffend campagnebeleid voor uw project.

Onze kracht ligt vooral in het projectmatig werven van fondsen op het gebied van gezondheidszorg en medische wetenschappen, welzijn en cultuur. Of u nu vakanties voor gehandicapte kinderen wilt organiseren, een voorlichtingsfilm wilt maken, of met uw koor een speciaal project wilt uitvoeren: Quite Write maakt dat via fondsenwerving mogelijk.

Onze voorwaarden zijn prettig

Wij werken voornamelijk op basis van  “no-cure, no-pay” en Quite Write beoordeelt van te voren of uw project haalbaar is. Ons talent heeft ons in de afgelopen jaren al een groot aantal succesvolle projecten opgeleverd: vraag om onze portfolio.

Een goed geschreven fondsenwervende tekst komt van Quite Write!

Wij zijn aangesloten bij en opgeleid door het  Instituut Fondsenwerving (IF)

Deze website, gebruikt cookies voor een optimale gebruikerservering.